27.3.2020

Ääneenluettuja kirjoja


Ääneenluettuja kirjoja lapsille

Ääneenluettuja kirjoja löytyy nyt maksullisten kanavien lisäksi paljon myös ilmaisina. Lukulumo on kevääksi avannut lastenkirjansa kaikelle kansalle kuunneltavaksi ja katseltavaksi samanaikaisesti. 

Suomen Unicef julkaisee Facebookissa ja Instagramin IGTV:ssä päivittäiset satuhetket. Kaikki satuhetket kootaan myös Unicefin verkkosivuille

Helmet striimaa kirjaston satutunteja ja kirjailijavierailuja koteihin. Tallenteina ne löytyvät Helsinki-kanavalta, Kulttuurin ja vapaa-ajan alta (hakusana: satuhetki tai satutuokio).Ääneenluettuja kirjoja aikuisille

Olen odotellut, milloin äänikirjapalvelut käyttävät vallitsevan maailmantilanteen hyödyksi houkuttelemalla uusia asiakkaita paremmilla kokeilutarjouksilla kuin mitä normaalioloissa on saatavilla. Nythän on tuhannen taalan paikka saada ihmiset kokeilemaan palveluita ja koukuttumaan (tai vain unohtamaan tilauksen peruuttamisen)! Listasin alle erilaiset palvelut.

  • Storytel tarjoaa kahden viikon maksuttoman kokeilun (myös lapsille on kirjoja)
  • BookBeat samaten (myös lapsille on kirjoja)
  • Nextory seuraa samaa linjaa
  • Elisa Kirja tarjoaa kuukauden eli kaksi krediittiä eli kaksi kirjaa luettavaksi maksutta (useampia voi ostaa lisähintaan) 
  • eBookBoon tarjoaa oppikirjoja (kieli, talous ja bisnes) ilmaiseksi, työhön liittyvää ammattikirjallisuutta voi kokeilla kuukauden ajan maksutta
  • LibriVox on täysin maksuton, vapaaehtoistyönä koottu äänikirjasto. Suomenkielistä kirjallisuutta on vähän ja se on vanhaa (tekijänoikeuksista vapautunutta).
BookBeat saa erityismaininnan, sillä se tarjoaa ainakin 100 000 lahjakorttia koulujen kautta.  Lahjakortilla saa palvelun käyttöönsä kahdeksi kuukaudeksi veloituksetta.

Tuleeko muita palveluita mieleen?


Edit. 31.3.2020 Lisätty väliotsikot sekä teksti ääneenluetuista kirjoista aikusille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti